GW LAGI KANGEEEEEEEEEEEEEEEN

Mah,Aa kangen banget...
cape pisan sigana mah......
jenuh pisan gawe teh.......
duka dugi iraha gawe kieu teh mah...

Mah,Aa kangen pisan......
kangen bobo dipangkonan mamah....
tiasa ngabagi carita Aa....
teu sapertos ayeuna bingung.....

Mah,Aa sono pisan.......
sono usapan panangan mamah...
nu pinuh ka nya'ah......
pinuh ka heman,sareng ka ikhlasan....

Mah,Aa nyuhunkeun di hapunten....
teu acan tiasa ngabahagiakeun mamah...
ti alit dugi ka ayeuna ngarepotkeun wae
teu acan aya robih na...hapunten mah

Mah,Aa hapunten oge mah....
geuning sesah milarian rezeki teh...
matak dugi ka ayeuna Aa masih nyorangan
sanes teu hoyong mah............

Mah,Aa nyuhunkeun pi du'a na...
mudah2an tiasa sabar ngajalanan hirup
tiasa bijaksana nyanghareupan hirup..
oge tiasa ngabahagiakeun mamah.....

Sakali deui hapunten nya mah........
upami Aa masih ngarepotkeun wae mamah..
ngadamel kalepatan ka mamah......
ngadamel mamah kesel atawa kuciwa.....

Mah,Aa kangen pisaaaaaaan....
mudah2an mamah dina kaayaan sehat...
aya di na lindungan Allah.......
Aa sono ka mamah

"I LOVE U MOM"


Thursday, 19 June, 2008 9:39 AM
By.y@nk koeciw@ the@


0 comments